Sep 6, 2011

Makuuhuoneen uudet verhot ja suunnitelmia olohuoneeseen

Heippa! Täällä laiska bloggaaja... ja laiska sisustaja... jotenkin on taantuma päällä. Mutta jotain on sentään saatu aikaiseksi eli vihdoinkin makuuhuoneessa on verhot (olimme 2,5 vuotta ilman verhoja).

Tässä lähikuva kankaasta, joka on Eurokankaan tilauskankaita ja todella ihana kangas. Kuvio on minulle mieleinen, samoin se, että kangas on läpikuultava. Verhot ommeltiin Eurokankaalla ja olen oikein tyytyväinen.




Sohvan kohtalo

Olen myös tilannut sohvaan uudet istuin- ja selkänojapäälliset ja ne saadaan syyskuun puolivälissä. Sohva on kotimainen, 10 vuotta vanha ja todella hyvä malliltaan sekä muuten kunnoltaan, mutta istuintyynyt oli jo reunasta niin nuhruiset, että pesemälläkään en enää saanut niistä hyviä (ja on käännetty jo aikaa sitten toisin päin). Pitkään ihmettelin, että paljonkohan sohvan uudelleen verhoilu maksaa, että kannattaako verhoilututtaa vai ostaa uusi sohva. Asia vain roikkui, sillä tykkäämme sohvasta kovasti ja tuntui vain niin työläältä lähteä etsimään uutta yhtä hyvää. Sitten hoksasin, että eihän meidän tarvitse koko sohvaa verhilla uudestaan. Riittää kun löydämme sopivan kankaan päällisiä varten. Valitsimme isoruutuisen kankaan, jossa samaa sävyä kuin rungossa ja lisäksi sinistä. No, vaikea kuvailla, näette sitten :) Totesin vain, että onneksi verhoilukangas on yksivärinen, niin siihen oli itse asiassa tosi helppo löytää tyynyjä varten kangas.

Olohuoneen verhot
Meillä on tämän 2,5 vuotta jonka olemme tässä asuneet, olleet olohuoneessa ja erkkerissä verhot Marimekon harmaasta heinä-pellavakankaasta. Nyt haluaisin syksyksi ja talveksi vähän enemmän väriä! Beigestä tykkäisin, mutta kylläpä onkin vaikea asia tämä(kin). Ensinnäkään tässä kaupungissa ei ole valikoimaa kuin nimeksi ja toiseksi en osaa edes päättää olisiko verhot yksiväriset vai kuviolliset. Jotenkin takaraivossa naksuttaa, että vähän saisi pinnassa olla "kiiltoa" eli ei siis tavallista puuvilla- tai pellavakangasta.

No comments:

Post a Comment