Jun 28, 2014

Kesähuone eli entinen kaverimaja päivitetty aikuiseen makuun

Kuvapäivitys tännekin eli entinen kaverimaja, joka oli tyttöjen leikkihuoneena on nyt kesähuone aikuiseen makuun. Olen kesähuonetta päivittänyt uuteen uskoon tässä lomani aikana ja yritän käyttää kaikenlaista olemassa olevaa tavaraa, ei siis uusia ostoja! Ainostaan verhokankaan ja sulka-aiheisen keittiöpyyhkeen tyynyä varten ostin uutena. Verhot oli Cittarista ale-setti eli kaksi paneliverhoa, oliskohan ne olleet 11 e/setti. Toinen verho meni korkeaan ikkunaan sellaisenaan, vähän vain otin pituudesta pois. Toisen verhon leikkasin kahtia ja laitoin raidat vaakatasossa verhoiksi. Jos haluat nähdä miltä kaverimaja näytti ennen päivitystä kesähuoneeksi, kuvat löytyvät täältä vanhasta postauksesta.

Kesähuoneella on ihana ottaa päikkärit, lueskella lehtiä ja teen siellä myös ristipistoja :) Keräilin huoneeseen kaikenlaista luonnonläheistä ja tunnelma on nyt oikein hyvä. Matto vielä puuttuu ja sen joudun ehkä ostamaan, kun ei sopivaa löydy ennestään.




Tuoliin ompelin vihreästä fleece-kankaasta uuden päällisen, ihan vaan vanhan päälle. Tyyny on myös kaapin perukoilta kaivettu.

Tuolin vieressä on lattiasta asti iso ikkuna, mutta paahteella on pakko pitää verhot kiinni. Kun aurinko kääntyy, voi verhon siirtää sivuun ja siitä näkee melkein koko takapihan!

Sänky kutsuu päikkäreille! Sänky on muuten levitettävä, joten mukavasti täällä nukkuu kesäisin kaksi ihmistä. Marimekon tyynynpäälliset on vanhoja, olivat ennen meidän makkarissa, mutta nyt kaivoin ne kaapista tänne. Sulkatyynyn tein itse Cittarin alennuksesta ostetusta keittiöpyyhkeestä.



Tänään on luettu Kissafani-lehteä, jonka ystäväni lähetti kirjeen mukana :) Kukkavaasi on toiselta ystävältä saatu, se on Marimekon kahvikuppi, jossa on ihastuttava koivuaihe.

Mukavaa kesää kaikille!!

1 comment:

  1. Upea sisustus-päivitys-kyllä sulla on mahtava tuo tyylitaju :) Erityisen söpö oli myös kuvaus-assistenttisi Victoria! Kesähuone on niin täydellinen :)

    ReplyDelete