Jun 28, 2014

Kuvapäivitys ja oli jo aikakin!

Hei!
Olen viimeksi kirjoitellut tänne blogiin lokakuussa 2011. Sisustaminen ei ole niin kauheasti mun juttu - tarkoitan, että kun saan kodin suurin piirtein haluamaani kuosiin, en kauheasti jaksa enää panostaa. Asiaa auttaa se, että edelleen pidättäydyn säännössäni, etten tee heräteostoksia, vaan hankin vaikka säästämällä sen mitä oikeasti haluan - tai haluamme, sikäli mikäli mieheni haluaa osallistua. Ainakin sohvan hankinnan teimme yhdessä ja kävimme Lehmustolla koeistumassa sohvia ja sieltä sohva siis ostettiinkin. Taitaa olla meillä Ikean kalusteita lukuunottamatta melkein kaikki muut huonekalut ostettu Lehmustolta. Onneksi Hämeenlinnassa on tällainen huonekalukauppa!!

Lienee siis aika päivittää uusia kuvia!

Tosiaan, uusi sohva (melkein vuosi sitten hankittu tämäkin jo...)

Yläkerta ei ole enää askarteluhuone, vaan kirjastohuone eli siirsimme kaikki kirjat ja lehdet sinne. Tuossa ikkunan edessä on vanha sohvamme, joka on todella hyvä istua ja nukkua, joten siinä on mukava lueskella valoisassa paikassa.



Vanha Marimekko-pöytä 1970-luvulta on edelleen rakas huonekalu ja sopii näppärästi tähän tilaan.


Sulassa sovussa Marimekon, ajattomien Eames-tuolien ja modernien lasiovisten kirjahyllyjen kanssa asustelee erittäin maalaisromanttinen kaappi, jonka isäni teki vanhoista ikkunoista. Kaapissa on kaikki erä- ja luontokirjat sekä matkailukirjat.


Nuorin pojistakin on jo 18-vuotias. Hänenkään huoneensa ei ole paljoa muuttunut. Tavaraa on karsittu ja 2 h sohva vietiin sinne (vastapäätä on telkkari + pelisysteemit).


Makkarissa ei ole muuttunut mikään muu kuin se, että edellisten makkarikuvien vihreä päiväpeite ja tyynyt on vaihtuneet.


Sama juttu keittiössä, kaikki ennallaan, verhokappoja vaihtelen ja tällä hetkellä käytössä on keltaisia astioita. Amppelin tein Marimekon kankaista.


Vanhin poika muutti vuosi sitten omaan kotiin ja hänen huoneensa on nykyään tyttären huone.


Ja tämä ihanuus on aina kaikessa mukana :)

Tyttären ex-huone oli isompi kuin tämä nykyinen veljen vanha huone. Tuosta huoneesta tehtiin askarteluhuone, mutta siellä on nyt sen verran projekteja menossa, että en taida kuvaa juuri nyt laittaa :)



Piha on kivetyksineen valmis, oli jo viime kesänä. Kivetys + asfaltti on osoittautunut täydelliseksi yhdistelmäksi - hiekan ja pikkukivien kulkeutuminen sisälle lakkasi lähes olemattomiin (meillä kun on noi kadutkin asfaltilla, ei kulkeudu siis tieltäkään).





Taustalla näkyy kesähuonekin.

Terassikalusteet on samat ikivanhat, mutta miksi näitä vaihtaisi! Eivät ehkä ole tyyliltään ja väriltään parhaat mahdolliset tämän talon terassille, mutta ne on isäni tekemät. Ja sinisestä tykkään tietysti aina.

Ja nämäkin korituolit kai lahoaa alle ennenkuin niistä luovumme! Näissä on nimittäin ihan älyttömän mukava istuma-asento.



Tässä oli kuvapäivitys kodin ja pihan osalta (unohdin kuvata liiterin, sellainen meille on valmistunut viime kesänä, mutta liiteri on liiteri, ei kai se nyt sen kummemmin esittelyä kaipaa :), mutta seuraavassa postauksessa on lisää uusia kuvia meidän kesähuoneesta. Mukavaa kesän jatkoa!!

No comments:

Post a Comment